the Power of Six – Pittacus Lore

En het verhaal gaat verder… Opgelet: voordat je deze recensie leest, wees er zeker van dat je het eerste boek hebt gelezen, anders zou het wel eens kunnen dat je spoilers zal ontdekken.

Nu dat Six bij John is, kunnen ze samen op weg om de anderen te vinden. Ook Sam is erbij, John’s beste vriend en de hond, Bernie Kosar. De anderen leven nog steeds, maar om de Mogadorians te kunnen verslaan, moeten ze hen vinden. Er verschijnen allerhande verhalen op het internet van kinderen met uitzonderlijke krachten, maar zijn ze wel waar? Wat als het listen zijn? In dit boek volgen we naast John ook Marina. Zij is nummer 7 en woont al 11 jaar in Spanje. Ze beleven spannende gevechten en komen heel wat te weten over hun planeet, Lorien.

Gee, dit is echt een supergoed boek! Het is een volwaardig vervolg op ‘I am number four’. Wat ik vaak had gelezen op het internet, maar wat mij totaal niet stoorde, was dat het boek dus opgedeeld is in 2 verschillende verhaallijnen. 2 hoofdstukken John, 2 hoofdstukken Marina etc. Het is juist leuk dat we nu ook wat meer te weten komen over de andere kinderen van de Garde. De avonturen zijn ook veel spannender dan in het eerste boek.

Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend.

Aantal pagina’s (Engelse versie): 394
Jaar: 2011

Advertisements
This entry was posted in BOOKS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s