Mini-Shopaholic

“Becky is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. Haar favoriete woordje is ‘hebben’ en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel.”

Het laatste (nieuwe) boek van de Shopaholic-serie is er weer eentje om van te smullen. Totaal nieuwe wendingen, een klein ukje erbij en familiebanden die een harde tijd doormaken. Persoonlijk vond ik dit boek het beste van de serie. Want hoewel er allemaal dingen gebeuren, die nog nooit eerder gebeurd zijn, blijft Becky toch haar eigen zelf.

Een vlotte leesstijl, bekende personages, werkdruk, stress- en flipmomentjes… Kruip maar op de bank en lees dit boek. Het is -zoals gewoonlijk- weer zeer vermakelijk en je zit echt in met Rebecca. Het einde neemt ook een verrassende wending, trouwens. Je zult wel zien; het leven van Rebecca Bloomwood is een perfect leven.

Advertisements
This entry was posted in BOOKS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s