Youtube: CTFxC

Iedereen is wel bekend met Youtube: de website waar je miljoenen filmpjes kan bekijken. De meesten gebruiken het voor de nieuwste clips of de filmpjes met die o-zo-schattige katten in. Maar er is zoveel méér te zien! Zo zijn er talloze vloggers (een vlog = een video blog) en mensen die sketchen ineen steken. Er is voor ieder wat wils. De laatste keer besprak ik de Shaytards.

CTFxC (Charles Trippy Family/Friends Core) is de channel-naam voor ‘Internet Killed Television’. De hoofdpersonages van deze channel zijn Charles Trippy en Alli Speed -ja, dat zijn hun echte achternamen-, die samen met hun 2 honden, Zoey en Marley, in Florida wonen. Het begon allemaal met Charles, die op zijn trippy channel sketchen postte om mensen aan het lachen te brengen. Maar ook hij en Alli besloten om een daily vlog channel te maken. Een van hun meest bekeken filmpjes, is het filmpje waarin Charles Alli ten huwelijk vraagt in Spanje. Het is echt zeer ontroerend en ik was gewoon mee aan het wenen met Alli. Dit jaar in november trouwen ze en het is nog maar de vraag of ze gewoon verder video’s zullen posten… Hun video’s zijn trouwens altijd zeer vermakelijk. Want hoewel het gewoon hun dagelijks leven is, proberen ze toch iedere dag iets leuks te doen. De honden zijn ook een leuke factor, er gebeurt altijd wel iets met die twee. Wat ik ook een leuk filmpje vond, was de graduatation van Alli, waarbij ze gewoon mét de camera haar diploma ging halen op het podium. Alles voor het internet.

Nu je dit hele artikel gelezen hebt, sta ik je toe om verder te klikken naar hun channel en je te amuseren met hun leven te bekijken: http://www.youtube.com/user/CTFxC.

Tip: ze hebben ook een officiële iPhone app! Die kan je gewoon vinden door CTFxC in te tikken bij het zoekvak in de appstore. Zo word je gemakkelijk op de hoogte gehouden van alles wat ze doen (twitter), hun laatste nieuwe video’s etc.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s