iBooks

Sinds kort heb ik een iPod touch in mijn bezit. Zoals jullie wel weten is er de mogelijkheid om op een deze soort iPod applications (kortgezegd: apps) te installeren. Er zijn er echt su-per-veel. Je hebt keuze uit betalende en gratis. Ook heb je een ruim aanbod aan categorieën, zoals: lifestyle, games, media… Vanaf nu zal er af en toe een post voorbijkomen over één van deze apps.

iBooks is een ideaal programma voor het downloaden en lezen van boeken. iBooks bevat de iBookstore, waar u dag en nacht de nieuwste bestsellers, en oude favorieten kunt downloaden. Uw boeken worden uitgestald op een prachtige boekenplank. U opent een boek door erop te tikken en bladert door de pagina’s door te tikken of te vegen. Uw favoriete passages kunt u voorzien van bladwijzers of notities.

De nieuwste boeken zijn betalend, maar alle klassiekers zijn gratis. Klassiekers zoals ‘Wuthering Heights’, ‘Pride and Prejudice’, maar zelfs ‘De leeuw van Vlaaderen’ kan je dus allemaal gratis en voor niets op je iPod lezen. Ik vind deze app echt geweldig! Deze soort boeken zijn niet allemaal beschikbaar in de plaatselijke bibliotheek en nu kan ik ze gewoon met een paar tikjes thuis lezen.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s